Categories
Uncategorized

Richmond Project

Richmond project

Relishing a coveted inner urban residence in Richmond, bespoke design across two levels and courtyard packed with detail to maximise the space. Meticulous attention to detail and high quality finishes elevate a sweeping contemporary transformation, preserving original Victorian grandeur. Seamless indoor/outdoor entertaining opens through French doors to an oasis of endless lush greenery and alfresco dining space featuring an outdoor shower, in-built Beef Eater barbeque and secret entrance. The above leafy canopy provides the perfect amount of shade and sunshine for the garden below, transporting you to a green haven to be enjoyed by all.

Designer: Plume Studio

Builder: Building Makers

Photographer:

CLS landscapes Richmond
CLS landscapes Richmond
CLS landscapes Richmond
CLS landscapes Richmond

CLS landscapes Richmond
CLS landscapes Richmond
CLS landscapes Richmond

Tight access to the property resulted in all materials being manually passed into the yard. This project has a phenomenal amount of detail packed into such a small space, lots of materials had to be pre-fabricated in the CLS factory, then transported to site for install due to space restraints.