Categories
Uncategorized

Prahran project

Prahran project

This inner city courtyard is framed full of lush greenery. Tall bamboo and leafy trees serve as both privacy and expand the space through this modern garden layout. The large plant allowance creates an instant garden with beautiful contrast against the stone and composite screening. While the landscape faced some challenges, thorough planning was required for the construction being situated over a basement carpark. The space is both versatile and practical for entertaining with an outdoor kitchen, bar fridge and table area. Coming to life at night with ample lighting and a fire place to enjoy the view from within.

Photographer: Mitch Lyons

Suppliers: Eco Outdoor, PO Box Designs

CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran
CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran
CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran
CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran

CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran
CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran
CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran

CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran

CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran
CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran
CLS Landscaping Lalbert Cres Prahran